Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 

SwissLens
Den schweiziske kontaktlinseproducent SwissLens har siden 1997 produceret individuelt skræddersyede avancerede kontaktlinser uden parameterbegrænsninger i en række forskellige materialer. SwissLens masseproducerer også bløde standard 1dagslinser af højeste kvalitet til fagfolk i optikbranchen.

En kombination af avanceret produktionsteknologi og veluddannet erfarent personale gør det muligt for SwissLens at tilbyde en bred vifte af produkter, med korte leveringstider, til konkurrencedygtige priser.

SwissLens' kontaktlinser kan korrigere de normale synsfejl af sfærisk art (nærsynethed og langsynethed), bygningsfejl, presbyopi (gammelmandssyn) og kombinationer deraf. Linseudvalget tillader et ubegrænset antal kombinationer af parametre og materialer, samt ændring af linsens form til ethvert tilfælde. SwissLens forhandler sine produkter hos førende kontaktlinse-specialister. Speciallinser laves på bestilling, og der føres ikke lagre. Hver solgt speciallinse har sit eget serienummer, der garanterer mulighed for opfølgning, garanti og perfekt genbestilling.

Produktporteføljen omfatter: Acuaris 1dags linser af silikone-hydrogel, Toris, Orbis, Borelis, Torelis, Orbiflex og Boriflex.
Acuaris 90pk
Acuaris silikone-hydrogel 1-dagslinser

Lunelle Sphere ES 70 UV / RX 1pk
Højvæskeholdig og behagelig langtidslinse med mange parametre

Pris fra
kr. 485,50
Lunelle Toric Standard / ES 70 RX 1pk
Lunelle Toric UV er toriske lantidslinser til 12 måneders forbrug

Pris fra
kr. 735,00