Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Saltvand til kontaktlinser | Smart Eyecare 250ml

Saltvand Smart Eyecare 250ml

Smart Eyecare Saline solution bruges til afskylle og opfriske alle slags kontaktlinser, også 1-dags linser. Saltvand er kompatibelt med øjet pga. den neutrale pH-værdi og isotoniske funktion. Saltvand kan også bruges til at skylle øjne med. Saltvand er dog ikke egnet til at opbevare linser i og må ikke erstatte renseprodukter.

Prisen for 1 stk. er relativt høj, idet levering er inkluderet. Derfor kan det være en fordel for dig at købe 2 eller flere stk.

Pris fra kr. 36,50

(svarer til kr. 14,60 per 100 ml)

  Antal   
Indhold250ml  

Forventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Smart Eyecare saltvand 250ml


Anvendelse af Smart Eyecare saltvand

Smart Eyecare saltvandsopløsning har en pH-værdi, der er kompatibel med øjets væv og den tårefilm, som væsken kommer i kontakt med. Smart Eyecare saltvandsopløsning kan anvendes til afskylning af alle typer kontaktlinser.

Brugsanvisning af Smart Eyecare saltvand

Vask dine hænder omhyggeligt. Smart Eyecare saltvandsopløsning anvendes til afskylning af linser, før de desinficeres med en egentlig rensevæske. Smart Eyecare saltvandsopløsning kan derefter, som alternativ til alt-i-en rensevæske, bruges til afskylning af kontaktlinserne, inden de sættes i øjet.

Forholdsregler og advarsler

Når flaskens sejl er brudt, bør satvandet bruges inden for 90 dage. Brug ikke produktet efter udløbsdatoen. Anvend ikke produktet hvis seglet er brudt før første anvendelse. Opbevares ved en temperatur mellem 5° og 30°. Benyt ikke produktet hvis du er allergisk eller sensitiv overfor et eller flere af indholdsstofferne. Oplever du nogen som helst gene eller ubehag ved brug af produktet, så tag kontaktlinserne ud og konsultér din optiker eller øjenlæge.

Opbevares utilgængeligt for børn.
PRODUKTET MÅ IKKE DRIKKES.

Kontraindikationer

Ingen kontraindikationer rapporteret.

Indhold

Sammensætning per 100ml:
Natriumedetat 0,110 g. isotonisk, puffereret saltvandsopløsning med pH 7,2.
Inhold: 250ml


v/køb af 1: kr. 74,95 pr æske
billigere v/2: kr. 57,50 pr æske
billigere v/4: kr. 48,95 pr æske
billigere v/10: kr. 36,50 pr æske