Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
1-Day Acuvue 1-dags kontaktlinser

1-day Acuvue 90pk | UDGÅET

Bemærk: 1-day Acuvue er desværre udgået, idet produktionen blev indstillet den 31.12.2017.

Producenten, Johnson & Johnson, anbefaler nedenstående efterfølger-model, der ikke kræver nytilpasning. Den fremstilles i samme styrker, krumninger (BC) og diameter som den klassiske 1-day Acuvue.

Se den nye model her 1-day Acuvue Moist.

Yderligere produktinformation


1-day Acuvue fra Johnson & Johnson er desværre udgået

Producenten, Johnson & Johnson, anbefaler den efterfølger-model: 1-day Acuvue Moist.

1-Day Acuvue Moist 90pk daglinser | Gratis fragt af kontaktlinser

1-day Acuvue Moist 90pk

Johnson & Johnson
/90 kontaktlinser/1-dagslinser

1-day Acuvue Moist er en højkvalitetslinse til den vante kontaktlinsebruger, som forventer lidt ekstra. Materialet er suppleret med en fugtbuffer, som holder øjet fugtet og giver en frisk fornemmelse hele dagen. Kontaktlinserne indeholder UV-filter. 1-day Acuvue Moist fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. 

Beskrivelse af den gamle 1-day Acuvue

1-day Acuvue endagslinser er linser af høj kvalitet, som samtidig har en høj bærekomfort. De ultratynde 1-day Acuvue 1-dagslinser har UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.

1-day Acuvue fås i to forskellige krumninger (8,5 og 9,0) og er således en linse, der kan bruges af langt de fleste. Johnson & Johnson er alene om at udbyde 1-dags linser i to krumninger, hvilket er en fordel for mange, da kontaktlinsens pasform dermed kan blive mere "skræddersyet" til øjets overflade.

1-day Acuvue er markedet første 1-dags linse, og den nyder stadig en enorm popularitet. Linsen var en sensation på kontaktlinsemarkedet, da den for mere end 10 år siden første gang blev introduceret.

1-day Acuvue endagslinser forhandles også i praktiske 30-styks pakninger, som dog er dyrere per linse, og derfor især anbefales til lejlighedsbrugere. Ved brug af 1-dags linser har man altid en frisk og steril kontaktlinse klar til brug.

Kontaktlinserne er håndteringsfarvede.

Anvendelse af 1-day Acuvue

1-day Acuvue kan bruges af langt de fleste. Denne kontaktlinse kan bruges hele dagen - fra tidlig morgen til sen aften. Man må dog ikke sove med linsen på.

Pleje af 1-day Acuvue

Endagslinser er til anvendelse én dag og skal kasseres efter brug. Sæt et nyt par i næste dag. Der er intet behov for rensevæsker eller opbevaringsetuier. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til 1-day Acuvue

Som supplement til 1-day Acuvue anbefaler vi Acuaiss øjendråber.

Tilskud fra "danmark" til 1-day Acuvue

Ved køb af 1-day Acuvue kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. (Læs om medlemsskab her). Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.