Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Air Optix Aqua kontaktlinser

Air Optix Aqua 6pk

Alcon Vision Care
/6 kontaktlinser/Månedslinser

Bemærk: Air Optix Aqua æsken har fået et nyt design.

Air Optix Aqua månedslinsen yder en god komfort hele dagen gennem en perfekt balance af silikone og fugt. Air Optix Aqua tillader en ilttilførsel, der er 5 gange større end ved andre månedslinser. Linsen kan benyttes som døgnlinser i op til 6 dage i træk eller som alm. månedslinser. Air Optix Aqua er blandt de billigste månedslinser som vi forhandler.
Pris fra kr. 220,00

SE HER, ny forbedret version: Air Optix Aqua er blevet videreudviklet til markedets måske bedste månedslinse "Air Optix HydraGlyde". Ingen omstilling hos optiker påkrævet. Pris fra kr. 266,50
Air Optix plus HydraGlyde kontaktlinser | Månedslinser med fugtighedsbevarende teknologi
Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeLotrafilcon B
Vandindhold33%Antal per æske6 kontaktlinser
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC)8,6
Diameter (DIA)14,2MaterialeLotrafilcon B
Vandindhold33%Antal per æske6 kontaktlinserForventet leveringstid: 2 til 5 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Optikernes produktnavn for Air Optix Aqua

Air Optix Aqua er også kendt under navnet Easyvision Monthly Irisian og EasyVision Aquaeyes Adan hos Louis Nielsen.

Fordele ved Air Optix Aqua

Air Optix Aqua månedslinse fra Alcon/Ciba Vision yder en god komfort hele dagen gennem en perfekt balance af silikone og fugt. Air Optix Aqua er fremstillet af et innovativt materiale, som tillader en ilttilførsel, der er 5 gange større end ved andre månedslinser. På grund af en speciel overfladebehandling, som gør linsens overflade silkeglat, har Air Optix Aqua den fordel, at den er smudsafvisende. Alle egenskaber giver tilsammen en fantastisk komfort, som holder hele dagen. Air Optix Aqua er blandt de billigste månedslinser, der forhandles online af Linse-Xpres.

Anvendelse af Air Optix Aqua

Air Optix Aqua linsen kan enten benyttes som døgnlinser i op til 6 dage i træk eller som almindelige månedslinser, der tages ud og renses hver aften (se pleje).

Den kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Air Optix Aqua

Air Optix Aqua kontaktlinser kan bruges i en måned. De skal efter én dags brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet, og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Tilbehør til Air Optix Aqua

Til pleje og opbevaring af månedslinser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare.

Tilskud fra ”danmark”til Air Optix Aqua

Ved køb af Air Optix Aqua kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Air Optix kontaktlinser fra Alcon/Ciba Vision.


v/køb af 1: kr. 345,00 pr æske
billigere v/2: kr. 287,00 pr æske
billigere v/4: kr. 220,00 pr æske