Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue Oasys Multifocal flerstyrke 14-dagslinse

Acuvue Oasys Multifocal 6pk

Johnson & Johnson
/6 kontaktlinser/14-dagslinser

NYHED | Acuvue Oasys Multifocal er en avanceret multifokal 3.-generations silikone kontaktlinse til korrektion såkaldt gammelmandssyn. Den lader masser ilt ind til øjnene og sikrer dem imod tørhed. Acuvue Oasys Multifocal er optimale døgnlinser af nyeste generation, som tillige korrigerer progressivt. De sidder let og stabilt og giver perfekt korrigeret syn - også ved lang tids brug.

Pris fra kr. 349,00

Højre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,4
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,3
MaterialeSenofilcon AVandindhold 38%
Antal per æske6 kontaktlinser  
Venstre øje
  Antal   
Styrke (PWR)Krumning (BC) 8,4
Addition (ADD)Diameter (DIA)14,3
MaterialeSenofilcon AVandindhold 38%
Antal per æske6 kontaktlinser  

Forventet leveringstid: 3 til 6 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Fordele ved Acuvue Oasys Multifocal 14-dagslinsen

Acuvue Oasys Multifocal er en af de mest avancerede 3.-generations silikonelinser produceret med Johnson & Johnsons patenterede Hydraclear Plus teknologi. Acuvue Oasys Multifocal er produceret af et silikone-hydrogelmateriale "senofilcon A", der giver meget ilt til øjet og sikrer, at øjnene hverken tørrer ud i løbet af dagen eller om natten, hvis man bruger kontaktlinserne som døgnlinser. Linsen udgør nyeste eksempel på, at selv dette højteknologisk udviklede linse-design nu er gjort tilgængelig i speciallinseform, her til progressiv/multifokal synskorrektion.

Acuvue Oasys Multifocal leveres med hele fire forskellige ”additions”, dvs læsefelter. Dette muliggør individuel tilpasning til flere personer med behov for multifokal eller progressiv synskorrektion.
Acuvue Oasys Multifocal kontaktlinser indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.
Acuvue Oasys Multifocal har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at brugeren vender kontaktlinsen rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue Oasys Multifocal sidder let og stabilt i øjnene og giver et perfekt korrigeret syn. Den høje iltgennemtrængelighed og det specielle fugtindhold holder linsernes overflade fugtig hele dagen; derved bevarer man et klart syn og meget høj komfort også under i begrænset belysning.
Acuvue Oasys Multifocal er håndteringsfarvede.

Søgte den du den alm. Acuvue Oasys eller Acuvue Oasys for Astigmatism?

Anvendelse af Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal linsen kan som 14-dags linse enten benyttes som døgnlinse i op til 7 døgn i træk eller som almindelige 2-ugers linse, der tages ud og renses hver aften (se pleje).

Acuvue Oasys Multifocal kontaktlinser er især egnede til øjne, som let bliver irriterede og tørre ved f.eks. meget skærmarbejde eller ophold i tørre indeklimaer.

Acuvue Oasys Multifocal kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue Oasys Multifocal

Acuvue Oasys Multifocal er 14-dagslinser og kan bruges i 2 uger. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, inden de igen kan isættes. Derved fjernes snavs og belægninger og linserne er desinficerede. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Vi anbefaler denne væske til Acuvue Oasys Multifocal

Til pleje og opbevaring af Acuvue Oasys Multifocal linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væske.

Tilskud fra ”danmark” til Acuvue Oasys Multifocal

Ved køb af Acuvue Oasys Multifocal kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.


v/køb af 1: kr. 430,00 pr æske
billigere v/2: kr. 414,50 pr æske
billigere v/4: kr. 389,00 pr æske
billigere v/8: kr. 349,00 pr æske