Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Acuvue Oasys for Presbyopia flerstyrke kontaktlinser

Acuvue Oasys for Presbyopia 6pk

Acuvue Oasys for Presbyopia er en avanceret multifokal 3.-generations silikone kontaktlinse til korrektion såkaldt gammelmandssyn. Den lader masser ilt ind til øjnene og sikrer disse imod tørhed. Acuvue Oasys for Presbyopia er optimale døgnlinser af nyeste generation, som tillige korrigerer progressivt. Den sidder let og stabilt og giver det perfekte, korrigerede syn - også ved lang tids brug.

Acuvue Oasys for Presbyopia udgik den 27.12.22. Producenten anbefaler skift til opgraderet model "Acuvue Oasys Multifocal". Ingen omstilling hos optiker påkrævet.
Pris fra kr. 349,00
Acuvue Oasys Multifocal flerstyrke 14-dagslinse

Yderligere produktinformation


Fordele ved Acuvue Oasys for Presbyopia 14-dagslinsen

Acuvue Oasys for Presbyopia er en af de mest avancerede 3.-generations silikonelinser produceret med Johnson & Johnsons patenterede Hydraclear Plus teknologi. Acuvue Oasys for Presbyopia er produceret af et silikone-hydrogelmateriale "senofilcon A", der giver meget ilt til øjet og sikrer, at øjnene hverken tørrer ud i løbet af dagen eller om natten, hvis man bruger kontaktlinserne som døgnlinser. Linsen udgør nyeste eksempel på, at selv dette højteknologisk udviklede linse-design nu er gjort tilgængelig i speciallinseform, her til progressiv/multifokal synskorrektion.

Acuvue Oasys for Presbyopia leveres med hele fire forskellige ”additions”, dvs læsefelter.Dette muliggør individuel tilpasning til flere personer med behov for multifokal eller progressiv synskorrektion.
Acuvue Oasys for Presbyopia kontaktlinser indeholder UV-filter, som hjælper til at beskytte øjnene mod både UVA- og UVB-stråler, men i kraftigt sollys bør de suppleres med solbriller.
Acuvue Oasys for Presbyopia har en ganske svag ”123”-mærkning, der sikrer at kontaktlinsen vender rigtigt, når den sættes i øjet.

Acuvue Oasys for Presbyopia sidder let og stabilt i øjnene og giver et perfekt korrigeret syn. Den høje iltgennemtrængelighed og linsens specielle fugtindhold holder linsernes overflade fugtig hele dagen; derved bevarer man et klart syn og meget høj komfort, også under i begrænset belysning.
Acuvue Oasys for Presbyopia er håndteringsfarvede.

Søgte den du den alm. Acuvue Oasys eller Acuvue Oasys for Astigmatism?

Anvendelse af Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia linsen kan som 14-dags linse enten benyttes som døgnlinse i op til 7 døgn i træk eller som almindelige 2-ugers linse, der tages ud og renses hver aften (se pleje).

Acuvue Oasys for Presbyopia kontaktlinser er især egnede til øjne, som let bliver irriterede og tørre ved f.eks. meget skærmarbejde eller i tørre indeklimaer.

Acuvue Oasys for Presbyopia kan tilpasses til de fleste kontaktlinsebrugere.

Pleje af Acuvue Oasys for Presbyopia

Acuvue Oasys for Presbyopia er 14-dagslinser og kan bruges i 2 uger. De skal efter dagens brug renses i en rensevæske, derefter lægges i et rent linseetui med ny væske, hvor de skal ligge i minimum 6 timer, indtil de kan isættes igen. Derved er snavs og belægninger fjernet og linserne er blevet desinficeret. Husk at vaske hænder grundigt inden isætning og følg i øvrigt altid optikerens råd om anvendelse og håndtering.

Vi anbefaler denne væske til Acuvue Oasys for Presbyopia

Til pleje og opbevaring af Acuvue Oasys for Presbyopia linser anbefaler vi en alt-i-en væske, som f.eks. Smart Eyecare alt-i-en væske.

Tilskud fra ”danmark” til Acuvue Oasys for Presbyopia

Ved køb af Acuvue Oasys for Presbyopia kontaktlinser har man mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen "danmark", hvis man er medlem. Linse-Xpres indberetter automatisk vores kunders køb af linser direkte til sygeforsikringen "danmark".

Se også de andre Acuvue kontaktlinser i Acuvue-familien fra Johnson & Johnson.