Linse-Xpres kontaktlinser  
  
Forside/Om Linse-Xpres/Kontakt/Vores optikere/Min side/Glemt password
 
 
Øjendråber til genopretning af øjets fugtbalance | Effektive mod tørre øjne

Acuaiss øjendråber 15ml

Acuaiss Drops er behagelige, fugtgivende øjendråber, der virker som en slags kunstig tårevæske. Acuaiss øjendråber indeholder hyaluronsyre, der effektivt og langvarigt genfugter og smører øjnene. 
Øjendråberne er særdeles effektive mod tørre øjne, som kan opstå ved brug af kontaktlinser.

Pris fra kr. 38,50

(svarer til kr. 256,67 per 100 ml)

NYHED | Acuaiss ULTRA øjendråber er helt uden konserveringsmidler. Acuaiss ULTRA Plus smører og hjælper med at genoprette fugtbalancen i øjnene. Øjendråberne kan også lindre høfebersymptomer. Pris fra kr. 58,50
Auaiss ULTRA øjendråber | Lindrer høfebersymptomer | Uden konserveringsmidler
  Antal   
Mængde15ml pr. flaske  

Forventet leveringstid: 2 til 3 hverdage. Længere leveringstid kan dog forekomme, hvis varen ikke er på lager og skal bestilles hjem fra udlandet.

Yderligere produktinformation


Acuaiss Drops øjendråber 15ml

Acuaiss (tidligere Hyalu-Tears) er smørende fugtighedsdråber, der virker som en slags kunstig tårevæske. Acuaiss Drops indeholder hyaluronsyre, der effektivt og langvarigt genfugter og smører øjet. Hyaluronsyre er det smøremiddel, som forekommer naturligt i øjet, hvis produktion kan blive forstyrret af kontaktlinser (derfor kan øjnene føles tørre).

Acuaiss Drops øjnedråber hjælper med at genoprette fugtbalancen i øjet og gør kontaktlinsebrug mere behagelig. De er særdeles behagelige at dryppe i øjet. Brugervenlig lille flaske (15 ml) - lige til tasken.


v/køb af 1: kr. 39,50 pr æske
billigere v/2: kr. 39,00 pr æske
billigere v/4: kr. 38,50 pr æske